Ritter Sport Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe copa lajthie 100 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Ritter Sport Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe copa lajthie 100 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.