Ritter Sport Strawberry Yogurt,cokollate me qumesht dhe copa luleshtrydhe 100 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Ritter Sport Strawberry Yogurt,cokollate me qumesht dhe copa luleshtrydhe 100 gr.