Giulietta Panettone Classico,kek i pjekur 500 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

470 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Giulietta Panettone Classico,kek i pjekur 500 gr.

Produkt Italian.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.