Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 100 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

125 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 100 gr.


Produkti nuk është më në stok.