Milka Peanut Caramel,cokollate me krem karamel dhe kikirik 276 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

320 Lekë


Detajet e Produktit

Milka Peanut Caramel,cokollate me krem karamel dhe kikirik 276 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.