Lufra,kackavall lope rrote me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

350 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Lufra,kackavall lope rrote me kg.

700/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.