Corte Buona pancetta dolce a cubetti per amatriciana,pancete kubik 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Corte Buona pancetta dolce a cubetti per amatriciana,pancete kubik 100 gr.


Produkti nuk është më në stok.