Core Buona pancetta dolce a cubetti per amatriciana,pancete kibik 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Core Buona pancetta dolce a cubetti per amatriciana,pancete kibik 100 gr.