Corte Buona pancetta afuumicata a cubetti per carbonara,pancete kubik 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Corte Buona pancetta afuumicata a cubetti per carbonara,pancete kubik 100 gr.


Produkti nuk është më në stok.