Core Buona pancetta afuumicata a cubetti per carbonara,pancete kibik 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Core Buona pancetta afuumicata a cubetti per carbonara,pancete kibik 100 gr.