Hako,super salcice 370 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

320 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Hako,super salcice 370 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.