Dolce Pasticeria Panettone,kek i pjekur 908 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

560 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dolce Pasticeria Panettone,kek i pjekur 908 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.