Del Casato Panettone,kek i pjekur 920 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

560 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Del Casato Panettone,kek i pjekur 920 gr.

Produkt Italian.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.