Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

290 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.