Erdal Velour Nubuk Brown 250 ml.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Produkte pёr kёpucёt

340 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Erdal Velour Nubuk Refreshes Colors Brown 250 ml. Rifreskon ngjyrat e këpucëve kafe.