Chicco physio compact small and slim,biberona per femije 0-6 m 2 cope.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

600 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco physio compact small and slim,biberona per femije 0-6 m 2 cope.