Brugnolo Salame Piccante a fette,sallam pikant,perfekte per pica 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Brugnolo Salame Piccante a fette,sallam pikant,perfekte per pica 80 gr.