Brugnolo Salame Milano Affettato,sallam 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Brugnolo Salame Milano Affettato,sallam 80 gr.