Brugnolo Prosciutto Crudo Affettato,proshute 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Proshutë

350 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Brugnolo Prosciutto Crudo Affettato,proshute 80 gr.

Paketim pako.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.