Veneta Biskoteri krostate me qershi & fruta pylli 370 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Veneta Biskoteri krostate me qershi & fruta pylli 370 gr.