Biskrem Raspberry,biskota te mbushur me mjeder 80 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

40 Lekë / pako

25 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Biskrem Raspberry,biskota te mbushur me mjeder 80 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.