Halls Gum ice rush watermelon,camcakez pa sheqer me embelsues me shije shalqini 18 gr.

Karamele dhe camcakez / Çamçakëz

60 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Halls Gum ice rush watermelon,camcakez pa sheqer me embelsues me shije shalqini 18 gr.