Halls extra strong,karamele te forta me shije ekstra te forte mentoli 33.5 gr.

Karamele dhe camcakez / Karamele

60 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Halls extra strong,karamele te forta me shije ekstra te forte mentoli 33.5 gr.