Halls lime fresh flavour,karamele te forta me shije limoni jeshil 33.5 gr.

Karamele dhe camcakez / Karamele

60 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Halls lime fresh flavour,karamele te forta me shije limoni jeshil 33.5 gr.

Vitamnine C.