Teuta Miell Orizi 250 gr

Sheqer dhe Miell / Miell

50 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Teuta Miell Orizi 250 gr, përdoret si ushqim për fëmijë, për lidhjen e supave etj.