Milk Coppa alla vaniglia,yogurt me shije vanilje 200 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

49 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Milk Coppa alla vaniglia,yogurt me shije vanilje 200 gr.