Granducale panettone tiramisu,kek i pjekur i mbushur me krem tiramisu 750 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

780 Lekë / pako

670 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granducale panettone tiramisu,kek i pjekur i mbushur me krem tiramisu 750 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.