Toshiba Alpha power LR03 Alkaline AAA 1.5 V x 2,bateri toshiba masa AAA.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Toshiba Alpha power LR03 Alkaline AAA 1.5 V x 2,bateri toshiba masa AAA.