Toshiba Alpha power LR6 Alkaline AA 1.5 V x 2,bateri toshiba masa AA.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Toshiba Alpha power LR6 Alkaline AA 1.5 V x 2,bateri toshiba masa AA.