Teuta Sheqer Brown me bustinë 1 kg

Sheqer dhe Miell / Sheqer

290 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Teuta Sheqer Brown me bustinë 1 kg, Sheqer i nxjerr nga ekstrakti i kallamit të sheqerit ,ka ngjyrë kafe e errët për shkak të melasës,kafe të errët dhe për kafe të çelët.