Medela strudel frutta mista,strudel me mbushje frutash 132 gr 2 + 1 Falas.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

155 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela strudel frutta mista,strudel me mbushje frutash 132 gr 2 + 1 Falas.