Jogobella Exotic maxi,kos frutash me shije banane 400 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Jogobella Exotic maxi,kos frutash me shije banane 400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.