Ama Capsula ekspres S04,aparat kafeje per kapsula nje perdorimshe.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Aparat Kafeje

6,000 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ama Capsula ekspres S04,aparat kafeje per kapsula nje perdorimshe.

Ngjyra : Argjend e bardhe.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.