Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Cokollatë shufër

65 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.