Kinder Schoko-bons,bombone me qumesht dhe cokollate 46 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Bonbone

109 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Kinder Schoko-bons,bombone me qumesht dhe cokollate 46 gr.


Produkti nuk është më në stok.