Parmareggio Parmigiano,djathe me feta 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

240 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Parmareggio Parmigiano,djathe me feta 150 gr.