Valle' Omega 3,margarine 250 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Valle' Omega 3,margarine 250 gr.

Senza olio di palma.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.