Despar Tonno al naturale,ton ne uje 3 x 56 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

330 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Tonno al naturale,ton ne uje 3 x 56 gr.

168 gr.