Despar Tonno all'olio di oliva,ton me vaj ulliri 3 x 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

340 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Tonno all'olio di oliva,ton me vaj ulliri 3 x 80 gr.