WTM kaffee Sahne,krem qumneshti 10 x 10 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht për kafe

50 Lekë / pako


Detajet e Produktit

WTM kaffee Sahne,krem qumneshti 10 x 10 gr.