Peruntina extra sallam 700 gr + salcice te vogla 100 gr FALAS.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

239 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Peruntina extra sallam 700 gr + salcice te vogla 100 gr FALAS.