Despar crema alle nocciole,cokokrema me lajthi 750 gr.

Për mëngjesin / Cokokrem dhe nutella

590 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar crema alle nocciole,cokokrema me lajthi 750 gr.

Pa vaj palme.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.