Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 270 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

320 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 270 gr.