Dodoni kos lope me 2 % yndyre 200 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dodoni kos lope me 2 % yndyre 200 gr.


Produkti nuk është më në stok.