Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

290 Lekë / pako

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr.

Data e Skadencës: 26 Maj 2019