Cattel Pecorino Romano Dop,djathe 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

520 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cattel Pecorino Romano Dop,djathe 200 gr.