Granarolo Latte Crescita 3,qumesht per femije 1-3 vjec 1000 ml.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

260 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Granarolo Latte Crescita 3,qumesht per femije 1-3 vjec 1000 ml.

(2 x 500 ml)