Ristoris Mais,miser i embel i konservuar 285 g.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ristoris Mais,miser i embel i konservuar 285 g.