Cattel Grana Padano Dop,djathe 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

600 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Cattel Grana Padano Dop,djathe 200 gr.