Cattel Parmigiano Reggiano,djathe 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

700 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Cattel Parmigiano Reggiano,djathe 200 gr.